Kripto Sever

Kripto Dünyasında Büyük Hareketlilik Bekleniyor!

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

Bu Pazartesi, kripto para sektöründe büyük bir hareketlilik yaşanacak. Çeşitli borsalarda önemli token listelemeleri ve özel etkinlikler gerçekleştirilecek. Özellikle MEXC, beş yeni tokeni listeleyecek; bunlar arasında RoboHero, Meson Network, CryptoGPT, Ergo ve Zynecoin bulunuyor. Ayrıca, BitMart ve KuCoin de Meson Network’ü listelerken, LBank yenilenebilir enerji ve elektrikli araç odaklı tokenları piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Web3 Dubai, kapsayıcı bir eğitim ve ağ oluşturma etkinliği olarak dikkat çekiyor. Ayrıca, Tectum token sahiplerine özel bir airdrop yapılacağı ve dYdX’in bir yazılım güncellemesi planladığı belirtiliyor. Sektördeki diğer önemli gelişmeler arasında, Gearbox’un ödünç verme protokolü üzerine yapacağı özel duyuru ve birçok AMA oturumu yer alıyor.

Öne çıkan diğer etkinlikler arasında Seedify.fund’un STYLE Protocol için yapacağı halka açık IDO turu, Synthetix Network’ün oylaması ve birçok airdrop ve token yakma işlemi bulunuyor. Kripto dünyasının bu yoğun gündemini takip etmek için sosyal medya kanallarımızdan bizi izlemeye devam edin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu