Kripto Sever

Binance’dan Yeni Hamle: 52. Launchpool Projesi ve Kripto Kredi Genişlemesi!

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, piyasa yeniliklerine devam ediyor. Son duyuruya göre, borsa 52. Launchpool projesi olarak Omni Network (OMNI) madenciliğini başlattı. Kullanıcılar, BNB ve FDUSD kullanarak OMNI token madenciliği yapabilecek. Madencilik faaliyeti 13 Nisan’da başlayıp dört gün sürecek ve OMNI tokenler, 17 Nisan’da piyasaya sürülecek. Aynı zamanda, OMNI için çeşitli ticaret çiftleri de platformda yerini alacak.

Ek olarak, Binance kripto kredi ekosistemini genişleterek 18 yeni altcoin’i Esnek Kredi programına ekledi. Bu yeni tokenler arasında Aevo (AEVO), BakeryToken (BAKE), ve Ether.fi (ETHFI) gibi çeşitlilik gösteren kripto varlıklar bulunuyor. Binance Esnek Kredi, kullanıcılara izole, aşırı teminatlı ve açık vadeli kredi pozisyonları sunarak, dijital varlıklarını daha etkin kullanmalarını sağlıyor.

Binance, bu yeniliklerle birlikte Ethereum’un rollup ekosistemini entegre eden Omni Network ile de işbirliği yaparak, kripto piyasasında önemli bir adım atmış oluyor. Binance’in bu hamleleri, kripto sektöründe yenilik ve genişleme çabalarını pekiştiriyor ve kullanıcılarına daha fazla fırsat sunmayı hedefliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu