Kripto Sever

“Altcoinler Bitcoin’in Yükselişiyle Uçuşa Geçti: İşte Öne Çıkanlar”

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

Bitcoin’in (BTC) 60.000 dolar sınırını aşarak 64.500 dolara ulaşmasıyla birlikte kripto para piyasasında dikkat çekici bir hareketlilik yaşandı. Kripto para dünyasının lideri, bu yükselişiyle beraber memecoinler başta olmak üzere birçok altcoinde önemli değer artışlarına yol açtı. Ancak bu süreçte, bazı altcoinlerde volatilitenin de etkisiyle düşüşler gözlemlendi.

Son 24 saat içinde en çok değer kazanan kripto paralar arasında, %57,05’lik bir artışla Bonk (BONK) zirveye yerleşirken, Dogecoin (DOGE) %33,62’lik bir artışla ikinci, JasmyCoin (JASMY) %31,66 ile üçüncü sırayı aldı. Listede Shiba Inu (SHIB) %21,88’lik artışla dördüncü, Aptos (APT) ise %20,34’lük yükselişiyle beşinci sıradaki yerini korudu.

Diğer yandan, en çok değer kaybeden kripto paralar listesinin başında %5,22 düşüşle Dymension (DYM) yer alırken, Theta Network (THETA) %5’lik değer kaybıyla ikinci sırada yer aldı. Listede ayrıca Flare (FLR) ve Bitget Token (BGB) %4,21’lik düşüşle üçüncü ve dördüncü, Pyth Network (PYTH) ise %3,57’lik düşüşle beşinci sırada yer buldu.

Bitcoin’in yükselişiyle birlikte altcoin piyasasında yaşanan bu hareketlilik, yatırımcıların dikkatini çekerken, kazanan ve kaybedenler arasındaki farklı dinamikler piyasanın volatil yapısını bir kez daha gözler önüne serdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu