Kripto Sever

Kripto Dünyasında Heyecan Dolu Gün: Altcoin Projeleri İçin Önemli Gelişmeler!

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

 

Bugün, kripto para piyasasında bir dizi önemli gelişme yaşandı. Çeşitli altcoin projeleri için borsa listelemeleri, ürün lansmanları ve diğer çeşitli etkinlikler gündemde yer aldı.

ScarQuest (SCAR) MEXC borsasında SCAR/USDT çiftiyle listelendi, ICON (ICX) yürütme ağında Balanced’in kutsanması için bir oylama başlattı, VeChain (VET) Amsterdam’da bir buluşmaya ev sahipliği yaparak MWC 2024’te güncellemeler duyurdu ve PancakeSwap (CAKE) Gaming Marketplace’te Nemesis Downfall BETA’yı yayınlayarak kullanıcıların CAKE ile oyun içi öğeler satın almasına olanak sağladı.

Diğer taraftan, beoble (BBL) Bybit ve KuCoin borsalarında BBL/USDT çiftleriyle listelendi, Bitkub ve XT.com Ondo (ONDO), Akash Network (AKT), Shentu (CTK), AIEP ve AIBB’yi listeledi ve ATOR Protocol (ATOR) Ethereum Denver’daki #R3ALWRLD etkinliğinde donanımlarını başlattı.

Bitrue, Delysium (AGI) ve Ice Network (ICE) için AGI/USDT ve ICENETWORK/USDT çiftleriyle listeleme gerçekleştirdi, Nakamoto Games (NAKA) KoinBX’te NAKA/USDT ve NAKA/INR çiftleriyle listelendi, ve Coinbase Cüzdan Tectum (TET) için destek ekledi.

Bu sırada, Coinone MBX/KRW çifti ile Marblex (MBX) listelerken, KuCoin ICE/USDT çiftiyle Ice Network (ICE)’i listeledi ve Tokenlon ALT/ETH ve ALT/USDT çiftleriyle AltLayer (ALT)’ı listeledi.

Diğer önemli gelişmeler arasında eCash (XEC)’in PayButton v3.0.0’ı duyurması, AIOZ (AIOZ)’un gelişmiş özelliklere sahip Node v2.3’ü başlatması ve Bifrost’un Polkadot kampanyasının ardından 3 ay boyunca haftalık BNC airdroplarına devam etmesi bulunuyor.

Ayrıca, MultiversX (EGLD) Denver Hub, ETHDenver sırasında ürün sahipleri, VC’ler ve inşaatçılar için açılış konuşmaları, paneller ve ağ oluşturma fırsatları sunarken, holoride (RIDE) Cloudbreakers_ NFT Staking Programını xoxnoNFT’lerde yeniden başlattı.

Bugün devam eden çeşitli oylamalar arasında Acala 2.0 Çıkış oylaması, dYdX RNDR oylaması, MIP-29 oylaması (Mantle), AltLayer Celestia Staker Talebi, Neutron Teklifi 31 Oylaması, Flare STP.06 ve SIP.02 Oy, yPRISMA YIP -76 Oylaması ve MetalCore Kapalı Beta oylaması yer alıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu