Hisse Senetleri

Borsa İstanbul’da yabancı oranı en çok artan ve azalan hisseler!

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

Borsa İstanbul’da yabancı yatırımcıların hisse senedi tercihlerindeki günlük değişimleri ortaya koydu. Rapor, yabancı yatırımcı oranının en çok arttığı ve azaldığı hisseleri listeledi.

Yabancı oranı en çok artan hisseler arasında ONCSM, TARKM ve VRGYO yer aldı. Bunlar sırasıyla 1.61 bps, 1.45 bps ve 1.35 bps’lik artışlarla öne çıktı. Diğer taraftan, yabancı oranının azaldığı hisseler ise BURCE, BRSAN ve VBTYZ olarak belirlendi; bu hisselerdeki düşüşler sırasıyla -1.72 bps, -1.44 bps ve -1.26 bp olarak kaydedildi.

Son 10 iş gününde yabancı oranı sürekli artan hisseler ise AYCES, EPLAS, FADE, OFSYM ve USAK olarak sıralandı. Bu hisseler, art arda günlerde yabancı yatırımcı ilgisini çekmeyi başardı. Öte yandan, yabancı oranı sürekli düşen hisseler AGROT, ATAGY, MARKA, MPARK ve SMART oldu. Bu hisselerde yabancı yatırımcıların ilgisi sürekli azalan bir eğilim gösterdi.

Raporda ayrıca Borsa İstanbul genelinde yabancı payının günlük bazda -0.03 puan düşüşle 37 seviyesinde seyrettiği bildirildi. Bu veriler, Borsa İstanbul’da hisse senedi piyasasının dinamiklerini ve yabancı yatırımcıların eğilimlerini göstermesi açısından önemli bilgiler sunuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu