Hisse Senetleri

ABD ödeme endeksleri olumlu piyasa algısıyla Salı günü yükseldi

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

NEW YORK – Dow JonesEndüstriyel ortalama ve S&P 500‘ün her birinin yaklaşık %0,4 oranında artması ve teknoloji yüklü NasdaqComposite’in yaklaşık yarım puan artışı göstermesiyle ABD ödeme tabloları endeksleri Salı gününün yüksek bir notla kapandı.

Düşük karli ticaret devrinde Noel Baba rallisinin devamında, ABD ödeme endeksleri, yatırımcının hassaslığını Mart ayına kadar Fed faiz indirimi beklentileriyle genişletiyor.

Kazançlar çeşitli dallarda görülürken, petrol fiyatlarının yükselmesiyle birlikte güç paylarının da ilerleme kaydettiğini kaydetti. Piyasalardaki bu üst istikametli hareket, Russell’ın saklandığı paha yararlarında da belirtildiği şekilde, daha küçük karşılaştırma performansına da yansıdı.

Yatırımcılar, yıllık Hazine getirilerindeki istikrar ve Federal Rezerv’in Mart ayına kadar faiz indirimine gidişine ilişkin artan beklentilerle olumlu bir görünüm ortaya koydu. Bu iyimserlik, büyük endekslerdeki finansal büyümeyle birlikte yıl boyunca gözlemlenen daha geniş bir özgürlüğün modülüdür.

Bu makale yapay zekanın düzenlenmesiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından. Daha fazla bilgi için Koşul ve Şartlar bölümümüze bakın.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu