Kripto Sever

Bitcoin’de sert düşüş, piyasayı salladı!

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

Bitcoin’de sert düşüş, piyasayı salladı

Kripto para piyasasının lideri Bitcoin, saatler içinde yüzde 5’e yakın değer kaybederek 41.636 dolara geriledi. Bu düşüş, piyasadaki volatiliteyi artırarak tasfiye verilerini uçuşa geçirdi.

Bitcoin, geçtiğimiz haftalarda 43.000 doların üzerine çıkarak yukarı yönlü seyrine devam etmişti. Ancak dün akşam saatlerinde başlayan satış dalgası, alıcılar tarafından karşılanamayınca kısa sürede sert bir düşüş yaşandı.

Yatırımcıların genel algısının yukarı yönlü olması, tasfiye verilerini de etkiledi. Böylesine kısa bir sürede yaşanan yüzde 5’e yakın düşüş, piyasadaki risk iştahını azaltarak ayıları güçlendirdi.

Analistler, Bitcoin’deki bu sert düşüşün, piyasadaki genel belirsizlikten kaynaklandığını belirtiyor. Küresel piyasalardaki dalgalanmalar ve artan enflasyon, kripto para piyasasını da olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Altcoin’lerde de düşüş yaşandı

Bitcoin’deki düşüş, altcoin’leri de olumsuz etkiledi. Ethereum, Binance Coin, Solana ve Cardano gibi önde gelen altcoin’ler de yüzde 5’e yakın değer kaybetti.

Piyasadaki volatilite, yatırımcıların risk iştahını azaltarak ayıları güçlendiriyor. Analistlere göre, Bitcoin’deki bu sert düşüş, piyasadaki risk algısını artırarak düşüşlerin devam etmesine neden olabilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu