Kripto Sever

2024 Yılında Yükselmesi Beklenen Tokenlar

2024'te Yükselmesi beklenen 3 DEX Tokeni

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

2024’te Yükselmesi beklenen 3 DEX Tokeni

DeFi’de kilitlenen toplam değer (TVL), 52 milyar dolardan fazla yatırımla ülkelerin GSYH’lerini aştı. Altyapı katmanı-1 Blockchain’ler bu sistemin gövdesidir ve bu değeri ayakta tutar. Bu ortada, merkezi olmayan borsalar (DEX), her varlığı ve protokolü birbirine bağlayarak bedeni canlı tutan kalplerdir.

Kripto uzmanı Vinicius Barbosa, 2024 için bu alanda ön planda olacak 3 altcoin paylaşıyor. Uzmana göre, bu tokenler yatırımcılarını yeni yılda sıcak tutacak!

Bu üç DEX projesi rakipleri arasında parlıyor:

Uniswap (UNI): Önde gelen merkezi olmayan borsa. Başlangıçta Ethereum (ETH) üzerine inşa edildi, ancak şu anda 12 Blockchain’i destekliyor. Son 24 saat içinde %69 oranında artış gösterdi.
PancakeSwap (CAKE): 1,50 milyar dolar TVL ile üçüncü en büyük TVL’ye sahip. BNB Chain’in (BNB) kalbi pozisyonunda. Token’ı CAKE, 2,48 dolardan işlem görüyor.
Orca (ORCA): Solana’nın (SOL) DeFi ekosisteminin büyük başarısı nedeniyle bu listedeki pozisyonunu kazandı. Sadece Solana’ya özel bir DEX. TVL’sinde %169’luk bir artış gördü. ORCA, 8,10 dolardan işlem görüyor.
Uzmana göre, bu DEX tokenleri 2024’te yükselmeye devam edecek. Bunun nedeni, DeFi ekosisteminin büyümeye devam etmesi ve bu tokenlerin güçlü altyapılara sahip olmalarıdır

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu