Kripto Sever

Kripto paralarda altcoin rallisi devam ediyor

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

Kripto paralarda altcoin rallisi devam ediyor

Bitcoin’in 44.200 doların üzerinde dayanak oluşturmakta zorlanmasına karşın, Near Protocol (NEAR), Stacks (STX) ve Solana (SOL) gibi altcoinler çift haneli kazançlar kaydederek en çok kazananlar arasında yer alıyor.

NEAR ve SOL, son birkaç gündür istikrarlı bir şekilde yükselerek, NEAR’ın 2,50 dolardan 3,25 dolara ve SOL’un 90 dolardan 100 dolara yükselmesine yol açtı. STX ise, efsanevi yatırımcı Tim Draper’ın altcoine olan desteğinin ardından, 1,20 dolardan 1,70 dolara yükseldi.

Ancak, Santiment’in verilerine göre, bu altcoinler için toplumsal hacimde önemli bir artış görülüyor. Bu da, geç yatırımcıların ve kenara itilenlerin bu altcoinlere yönelik ilgisinin arttığını gösteriyor.

Santiment’e göre, bu durum, altcoinlerin fiyatında bir düzeltmenin habercisi olabilir. NEAR ve STX’in Göreceli Güç Endeksi (RSI), 70’in üzerinde çok alıma işaret ediyor. SOL’un RSI’ı ise 60’ın üzerinde.

Bu nedenle, altcoinlere yatırım yapmayı düşünen yatırımcıların dikkatli olması gerekiyor. Kendi araştırmalarını yapmak ve riskleri göz önünde bulundurmak en önemli unsurlar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu