Kripto Sever

Kripto para analistleri: HOOK, AVAX ve ORDI’de ralli devam edecek!

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

Kripto para analistleri: HOOK, AVAX ve ORDI’de ralli devam edecek

Kripto para analistleri, HOOK, AVAX ve ORDI’nin önümüzdeki haftalarda yükselmeye devam edeceğini tahmin ediyor.

HOOK için yüzde 30’luk atılım bekleniyor

Hooked Protocol (HOOK) fiyatının, 1,05 dolarlık önemli yatay bölgedeki direnci aşmasıyla birlikte yükseliş trendinde olduğu belirtiliyor. Analist David, HOOK fiyatının 1,53 dolarlık bir sonraki önemli direnç bölgesine yükselebileceğini ve bu da mevcut altcoin fiyatından %29,65’lik bir artışı temsil edeceğini söylüyor.

AVAX için 50 dolar hedefleniyor

Analista Valdrin Tahiri, Avalanche (AVAX) fiyatının Elliott Wave teorisine göre beşinci ve son dalgasında olduğunu ve bir sonraki hedefinin 59 dolar olduğunu tahmin ediyor. Bu da %28’lik bir artış manasına geliyor.

ORDI için 70 dolar hedefleniyor

Analista Elena R., ORDI fiyatının 55.536 dolar dayanak düzeyinin üzerinde tutunması halinde ivme kazanacağını ve önümüzdeki hafta 57.723 dolar direnç düzeyini test etmeye hazırlanacağını söylüyor. Piyasa fiyatının bu düzeyde tutulması halinde, ORDI’nin ay sonuna kadar 70 dolarlık üst direnç düzeyini test etmesi mümkün.

Analistler uyarıyor: Yatırım yapmadan önce araştırma yapın

Analistler, bu tahminlerin yalnızca görüş ve kestirimler olduğunu ve yatırım yapmadan önce kesinlikle kendi araştırmanızı yapmanızı tavsiye ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu