Kripto Sever

Kripto paralarda yıl sonu yükselişi sürüyor

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

Kripto paralarda yıl sonu yükselişi sürüyor

Kripto para piyasasında yıl sonu yükselişi sürüyor. 2023’ün son aylarında güçlenen dört altcoin projesi, yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Helium, Stacks, Cardano ve Fantom olarak sıralanan bu projeler, son haftalarda kayda değer fiyat artışları kaydetti.

Helium, ABD’de ayda 20 dolarlık sınırsız cep telefonu planı ve NFT mükafatları sunan Helium Mobile merkezi olmayan kablosuz ağının lansmanıyla telekom pazarını sarstı. Sonuç olarak kendi yerel tokeninin fiyatı yüzde 265,96’lık muazzam bir kar elde etti.

Stacks, risk sermayedarı Tim Draper’ın övgüleri ve sosyal medyadaki artan ilgiyle birlikte son haftalarda yüzde 131,61’lik bir artış kaydetti.

Cardano, ekosistemi geliştirmek ve halkı eğitmek için gayret göstermeye devam ediyor. Brezilya’nın petrol devi Petrobras ile yaptığı işbirliğiyle birlikte son haftalarda yüzde 60,28’lik bir artış kaydetti.

Fantom, yeni adreslerin istikrarlı artışına yansıyan ağının yükseliş büyümesini de kaydediyor. Tanınan kripto analisti Ali Martinez’e göre FTM için yükselen bir talep var. Analist, bunun muhtemelen 2024 Ocak ayında da devam edeceğini tahmin ediyor.

Uzmanlar, bu dört altcoin projesinin önümüzdeki haftalarda daha fazlasını yapma potansiyelinin güçlü olduğunu belirtiyor. Ancak, yatırım yapmadan önce kişinin kendi araştırmasını ve risk tolerans analizini yapması gerektiğini de vurguluyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu