Kripto Sever

Uzman Görüşü: Yeni Yıla Umutlu Giriş Fırsatı Veren 4 Altcoin!

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

Yeni yıl yaklaşıyor. Bitcoin ve altcoin’ler son devirde ilerlemelerine devam ediyor. Bundan da görüldüğü üzere, iştirakçiler muhtemelen daha fazla çıkar arıyor. Kripto uzmanı Ana Zirojevic, piyasada güç gösteren ve bu nedenle 2024’e yeterli bir giriş fırsatı sunan 4 altcoin belirledi.

Listenin birinci sırasında Dogecoin (DOGE) var

Dogecoin (DOGE) geçtiğimiz yıl 1 milyon dolardan fazla DOGE tutan hesap sayısında bir artış yaşadı. Yazı sırasında bu sayı 718’e ulaştı. Ayrıyeten, 107 adres 10 milyon dolardan fazla tanınan göğüs coin’ine sahip.

Dogecoin varlıklı listesi. Kaynak BitInfoCharts

Bu trader itimadına paralel olarak, Dogecoin son 24 saatte fiyatını %1,45 oranında artırdı. Ayrıyeten, son datalara nazaran, evvelki yedi gün içinde %0,53 kıymet kazandı. Altcoin, geçtiğimiz ay içinde ise %14,96 yükseldi.

Dogecoin 30 günlük fiyat grafiği.

İkinci sıradaki altcoin: Shiba Inu (SHIB)

Aynı vakitte, öteki köpek göğüs coin’i Shiba Inu (SHIB), ‘.shib’ alanını kurmak için internet alan hizmeti D3 ile çalıştığı bildirilen grubunun tabanında yeni yararlar kaydediyor. Ayrıyeten, haftalık kapanışının 0,000011 doların üzerine çıkması onu daha da ileriye taşıyabilir.

SHIB fiyat hareketi tahlili. Kaynak: Ali Martinez

Yazı sırasında Shiba Inu, 0.0000105 fiyatıyla el değiştiriyor. Bu da evvelki hafta boyunca %10,43 yükselmesine işaret ediyor. Ayrıyeten SHIB, aylık grafiğinde %21,17’lik daha değerli bir kar elde etti. Göğüs coin’i günlük bazda ise %2,54’lük bir artış kaydetti.

Shiba Inu 30 günlük fiyat grafiği.

Üçüncü sırda Hedera (HBAR) geliyor

Bu ortada Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Hedera (HBAR), Güney Koreli otomotiv devleri Kia ve Hyundai ile CO2 emisyon izleme sistemini tanıtmak için paydaşlık kurdu. Böylelikle, Birleşmiş Milletler ile iklim değişikliğini ele alma konusundaki ortak eforlarını duyurdu. Bu gelişmeler de altcoin için umut vaat ediyor.

Hedera fiyatı yazı sırasında 0.088 düzeyindeydi. Yani altcoin son 24 saatte %10,28 artış kaydetti. Ayrıyeten HBAR, yedi gün öncesine nazaran %12,67 yükseldi. Dahası, bir evvelki aya nazaran %31 oranında ilerleme kaydetti.

Hedera 30 günlük fiyat grafiği.

Son sıradaki altcoin Solana tabanlı göğüs coin’i Bonk (BONK)

Bonk (BONK), kripto borsası Coinbase’in tokeni platformuna tanıtmasının akabinde hem fiyatında hem de piyasa kıymetinde büyük bir artış yaşadı. O denli ki piyasadaki en son trend göğüs coin’i haline geldi.

Bonk fiyatı ve piyasa kıymeti arttı. Kaynak: Santiment

Bonk şimdilik 0,00002036 dolardan süreç görüyor. Bu da gün içinde %5,23’lük bir artışı temsil ediyor. Ayrıyeten altcoin fiyatı geçen hafta %93,69’luk bir çıkar elde etti. Dahası, aylık bazda %311,31’e varan bir ilerleme kaydetti.

Bonk 30 günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

Genel olarak, üstteki altcoin projeleri, bilhassa de etraflarındaki olumlu gelişmeler ve optimist hisler açısından, gelecekte daha fazla, daha büyük fiyat artışları için değerli bir potansiyel gösteriyor. Yeniden de bu coinlere yatırım yapmadan evvel durum tespiti ve araştırma yapmak kıymetli.

Makaledeki görüşler ve kestirimler uzmana ilişkin olup, mutlaka yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan evvel kesinlikle kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu