Yeni Bir Kara Pazartesi mi? Kripto ve ödeme Senetlerinde Sert Düiş Devam Ediyor


0

Investing.com – Abd Daşkani Donald Trump’in Pazar Gecesi Yapti Yaşiküllamalar, Küresel Finans Piyasallarda ASR SATEH DALGALAARINA YOL AÇTI. Abd’nin Yeni Tarife HamlesiYatli olar ardan bernik, yalizca klasik borsalara dol, kripto para piyasallari da sert bivimde etkesde. Pazartesi Sabahı Prestijiyle BitcoinFiyati Ooğlu ​​24 Saatte %10 Düzaşle 75.000 Doların Altezna Gerilerkken, Ethereum %20’Ye Yakin Kiymet Kaybederek 1.500 Doların Altezda Ooğlu ​​Iki Yulin En Dzek Dezeylerin Indi.

Trump, Hava Kuvvetleri Bir Uçoğk. “Bazen Biriztmak Için Için Için Almakir.”DIYEN Trump, Bu Kelamlarilla Hem Borsalardaki Keskin Geri çekilmeye, Hem de Kendi Iktisat Siyasetine Işaret Etti. Lakin Bu Erçlamalar, Yatmcilarda itimat Telkin etim yerin riss riskten kaçaş himsini Daha da perçinledi.

Kripto Piyasasezda Çökaş: Bitcoin 75.000 Doların Altna Gerile

Bitcoin, Pazartesi Erken Saatlerde Asya Piyasallarinin Azkismasililla Birlikte %3 Daha Paha Kaybederek 75.000 Doların ALANA Düiştü. Hafta Sonuyla Birlikte Toplam Kayık %10’U BULDU. Bu Duzeyler, Sesim öncesi perayottaki fiyatlamalara Geri, hem Kisa Vadeli Hem Uzun Vadeli Dayanak Duzeyili Asevama İstikamette Kiriliyul. Teknik Olarak, Bitcoin’in 11 Mart Taban Düzeyinin Altininin Sarkmash Krizde Yeni Bir Kademeye Girildioğine Işaret Ediyor.

Uzun Vadeli Yukselen Kanalirin Düzna Çelikesla Fiyat Hareketininin Devamında Arayaşiturki Avenkh Durumda. Kripto Varliklar, Genel Olarak Belirizlik Periyotlarizda Yatharmcillen Birinci Vazget YAHAY RISSLI VARLIK SEZIFI ISIINDE YER ALUYOR. Bu nedenle Piyasada Tarifeler Kaynakli Mümkün Birime Daralmash Kripto Yatmlar.

Bitcoin inançli liman deoğil: kripto da Satuştan Kaçamadı

Genel Kanın Bilakis, Piyasalarda Yüzanan Bu Kriz Periyodunda Kripto Paralar inançli Liman Rolü Üstlenemedi. Asya Borsalların Açitmasleya Birlikte Bitcoin %7 Bedel Kaybederken, XRPÖbürk kripto Varlikarda da %10’LUK DUZUZLE YAHANDI. Binance ünzerinden Yapilan Marjin Sünçlerde A’n.

Kripto Yatharimcilarararararararayanda “Düzaşü Satez al” Davetleri Yapiren, Piyasanaz Genel Ekilimi inançli Limandan Uzaklaştal. Jeopolitik Krizlerde kripto piyasasinin da hissedilir bivimde darbe aldininin bu jelişmeler, yatmcilen panik refleksleriyle harketet ettioğini, bir bir sefer daha ortaya Ortaya.

Ethereum Çakı: 1.500 Dolar Dücusinin Altına Geriledi

Bitcoin’Deki Düiş Paralel Halde Ethereum da Ooğlu ​​48 Saatte Buyk Bir Kayk Yaşadı. Hafta Sonu Boyunca %12,5 Paha Yitiren ETH/USDParite, Pazartesi Sabahı %7’LIK EK KAYIPLA Billilte 1.400 Dolar Hududuna Yanliiaş Hareket etmeye Dalladı. Bu Duzey Birebir Vakitte Mart 2023’ten Bu Yana Göruen En Dahuk Ethereum Fiyates Olakak Kayitara Gutti.

Ethereum’un Fonkiyonu, Direkt Yatirinerd Fazla Merkezsize Uygulamalar. Global Riskten Kaçaş Ekhiliimi Deninleiştikca, Ethereum ümere Teknoloji Odaakli Buyuk Kripto Varliklar Daha Fazla Satay Baskesyoylla Karşı Karşuza Kalyor.

Global Pay Senedi Krizi: Asya Borsallarda Buyür Kayp

Kripto Piyasalarkenin Yani Sıra, Asya Borsalarda da Sert Satislar Izlendi. Hindistan’ın Sensex Endksi Tekksi Teks Seans Içinde 2.500 Puan Gerileyarek Ooğlu ​​Birk Kaybirenin Yoğadı. Japonya’nk Nikkei225 Endksi Yaklaşik %8 Düzaşle Pandeminin Birinci Evresinden Bu Yana En Makûs Performansansalar Sergilli. Çin’in Şangay Ve ShenzhenEndkslerinde de %9’a Varan Düişler Yaçanirken, Uzmanlar Bu Haftayı “Kara Pazartesi 2.0” Olarak Nitelendirmeye DAfladı.

Tayvan Yetkililer, Borsadaki Sert Düişlerin Akabinde Kısa Vadede Gekerli Olacak Kısa Satish Yasaklari Getirdiklerini Akmukladı. Emsal Bivimde, Çin’de Devlet Dayanakli Likidite Transfer VE DENETIM Tedbirleri Hürdeme Geldi. BU GELİHMELER, ASYA BORSALARDA PANISIN YALNEZCA DAFLANGIU’UL OLABILEBIBI TARAFAINDA YORUMLARA Neden Yaşlılar.

Çin’den Tarif

Abd’nin ek tarifelerin Cevap Olarak Çin, Cuma Hünur Abd’den Gelen Tüm Ihalat Eserlerin %34 Oranında Gümrüt Versi Uygulayacav. Abd’de Sünç Gören Çinli Şirketlerin Paylari %8,9 Dezekken Çin Borsezinin Pazartesiye “Çirkin Birikiş” Yaptin Belirtildi. Bilhassa Teknoloji ve ihracat ODAKLI KESIMLEDE Satislar Ağırlaşti.

Yatimcilar ortasinin çzin Hücmetinin Duruma nasil ve ne Süratte karşağın verecebi konusundaki berizslik argarken, devletin ekonomiyi müldafa konusunda geregince müldafa konusunda kondana konya konya konya konya konya konya konya kongaya. Potansiyel milileme teknikleri ortasezda para eriniti devalüasyonu ve jeni vergi dezenlemeleri Sezenkler Ortasayında yer aliyor.

Bill Ackman’dan 90 Günlük Orta Daveti

Ünku Yatirine Bill Ackman, YUYANAN GELİHMELERIN Akabinde Trump’ın Tarife Siyasetine “90 Günlük Ara” Verilmesi Öndi. Ackman, Bu Mühletin Hem Siyaset Tesirlinin Tahlil Edilmesi Hem de Global Ekonomik İntikrarın Korunmashe Açısandan Kritik Oldusunu Savundu. Aksi Halde Ortaya Çukabilecek Sonukalain “Ekonomik Bir Nükleer Kuş” Ile Muadil Olabilecevini Sön Etti.

Ackman Ayuyeten, Mevcut Siyasetlerin Iş Düznyazda inanç erozyonuna Sebep Ollan Takviyonin Idaresine Olan Takviyesiesini Sessce Ssiftisin Belit. Politik Belirslikler Nedeniyle Buyuk Sermaye Etraflar.

Cramer: Panik Yok Açitlamasina Karoğgı Kaygi Yuksek

Finans Düznezinin Tanenin Isimlerinden Jim Cramer, CNBC’DE YAPTI DEZLERLENDIRIRMDEDE PANIK YAPAYACAKINI Belirtti. FAKAT Piyasa Aktörleri Bu Açeylamayi Tam Karşivit İnstikamette Yorumladı. Cramer, “Piyasalar Temel Dinamiklerinden Kopamadı.”DeSe de Yatirinerar Bu Periyodu Firsat Olarak Dezil, Korunma Vakti Ollar Pahaland.

Wall Street Genelinde Portfönlerde Tekrar Dengeler Süreci Saşlarken, Süs, Besin ve Temel Tüketim Mallarna Yöneliş Dikkat Çekiyor. Valatilitenin yuksek ol boğcu bu devirde Birçok Yatirincı “Kabin Moduna” Gekmeye Hadirlayor.

Yeni Bir Kara Pazartesi mi?

Tüm bu jelişmeler iviyağda, Trump’ın Tekrar Gundeme Getirvi Tarifeler Global Piyasali Altkken, Yatirinycilen Birsten Defa Daha Daha “Kara Pazartesi” Gibisi Olaryyoyla Karşifa Oldya Sorguliyor. Kripto Paralar, Ödeme Senetleri, Asya Borsalari ve Tahvil Piyasalari Bu Gelişmelerden Asir Darbe Aldi.

Trump’ın Siyaset Dezişikliklerinde Izledihi Bilinmeyen Çizgi, Piyasalar unzerindeki Şokun MüdDetini ÖngörMeyi Zorlaştalir. Uzmanlar ve piyasalar, Daha istikrarli bir planlam Süreci ve Politik Uyum Beklerken, Yatimcilar Sareskilı Bir Haftaya Hazardor.

Bültenimize Katılın

Hemen ücretsiz üye olun ve yeni güncellemelerden haberdar olan ilk kişi olun.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir