Kripto Sever

Chainlink, sirkülasyonda olmayan LINK’leri Binance’e aktardı!

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

Chainlink grubu, dolanımda olmayan 162 milyon dolarlık LINK’i Binance’e aktararak dolanım arzını artırdı.

Kripto para piyasasının hareketli geçtiği bugünlerde, yeni bir olay gündemde tesir yarattı. Blockchain araştırma ve haber mecrası WuBlockchain’in yaptığı bir habere nazaran, Chainlink grubu, yaklaşık kıymeti 162 milyon dolar olan ve sirkülasyonda yer almayan 11,25 milyon LINK’i Binance’e aktardı. Bu transfer ile birlikte, LINK sirkülasyon arzı 11,25 milyon arttı.

Chainlink takımından dikkat çeken transfer

Chainlink (LINK), Eylül ve Ekim ayında gösterdiği performans ile isminden kelam ettirdi. Tanınan oracle altyapı projesi, 17 Eylül tarihinde 6,2 dolar düzeyinden süreç görüyordu. Günümüzde ise LINK fiyatı 14,5 dolar düzeyinde. LINK’in bu derece büyümesi ve ağır ilgi görmesi, beklentileri de artırdı.

LINK için boğa beklentisinin arttığı bugünlerde, yeni bir haber gündemde bomba tesiri yarattı. WuBlockchain, Chainlink takımının sirkülasyonda olmayan 11,25 milyon LINK’i Binance’e aktardığını belirtti. 162 milyon dolar bedelindeki coin’ler, ağ aktiviteleri için ödül dağıtımı için kullanılacak. Ayrıyeten Chainlink takımı, sirkülasyona sokulan bu coin’ler ile geliştirme çalışmalarını yürütecek.

ChainLinkGod isimli bir X kullanıcısı, olayın Haziran ayında grup tarafından duyrulduğunu ve bâtın gizli bir çalışma yürütülmediğini savundu. Kullanıcı ayrıyeten, Chainlink’in 162 milyon dolarlık coin’ler ile Web3 teşebbüslerini hızlandıracağını da belirtti.

Daha evvel sirkülasyonda olmayan, lakin Binance’e aktarılarak dolanıma dahil edilen 11,25 milyon LINK’in fonksiyonellik hedefiyle kullanılacak olması, topluluğu da ikiye böldü. Birçok LINK yatırımcısı, dağıtım oranını yüksek buldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu