Kripto Sever

Birçok Altcoin Trade Eden İsim: En Düzgünü Bu!

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

Altcoin dünyasının tanınmış isimlerinden olan Arthur Hayes, Federal Rezerv’in (Fed) kararını kıymetlendirdi ve Twitter hesabından yaptığı paylaşımla piyasalara olumlu yansıdığını belirtti.

Pis Bir Çöp

Hayes, paylaşımında bir haber görseliyle birlikte şu tabirleri kullandı:

“Bu noktada artık kripto ve altcoin konusunda olumsuz düşünmenin affı yok. Cebinizdeki fiat paranın pis bir çöp tanesi olduğunu size kaç defa daha söyleyeceğim… Allaha inanın ve o da sizi özgür kılsın…”

Hayes’in paylaştığı haber görselinde, Wall Street trader’larının 2024’teki büyük para atağı için hazırlandıkları ve hatta “tüm varlıklarıyla yatırıma başladıkları” belirtiliyor.

Bitcoin Önemi

Arthur Hayes, haftalık blog yazılarında kripto para dünyasını ve finansal gelişmeleri değerlendirirken bilhassa Bitcoin’in kıymetine vurgu yapmaktadır. En büyük kripto paranın, öbür varlıklara kıyasla daha bedelli olduğunu savunmaktadır.

Hayes, son devirde altcoin ticareti yaparken birçok göğüs coin ve öbür altcoin’leri de takip ettiğini belirtiyor. Bu durum, kripto para piyasasındaki çeşitliliğe ve farklı projelere olan ilgisini gösteriyor.

Değer Saklama Aracı

Fed’in aldığı kararların, altcoin piyasasında nasıl bir tesir yaratacağı konusunda Hayes’in olumlu bir tavır sergilediği gözlemleniyor. Bilhassa fiat paraların bedel kaybına dikkat çekerken, kripto paraların özgürlük ve bedel saklama potansiyeli konusundaki inancını vurguluyor.

Bu değerlendirmeler, kripto para topluluğu içinde kıymetli bir figür olan Arthur Hayes’in görüşlerine dair dikkat cazibeli bir bakış sunmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu