Kripto Sever

DeFi’de hareketlilik var: SNX üst taraflı ivme kazandı!

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

DeFi‘nin yakın vakitteki parlayan yıldızı Synthetix (SNX) yükseliş taraflı fiyatlamarıyla büyük bir ilgi topladı.

Bir periyodun efsane trendlerinden olan DeFi, son vakitlerde SNX ile tekrardan gündeme gelmeye başladı. BTC‘nin yükseliş dönemine adım atmasıyla birlikte gaza basan SNX son 40 günde yüzde 113,73’lük artış ile bilhassa de DeFi piyasasına damga vurdu. Bunlara ek olarak BTC’nin orta düzeltmelerinde bile sağlam durmayı başaran SNX kendi boğasını yaşarken DeFi’lere de bir itici güç olabilir mi?

Pozitif fiyatlama, tekrardan bir trend başlatabilir!

DeFi’nin başta gelen temsilcilerinden SNX son günlerde büyük bir ilgi görüyor. 2,20 dolardan bu yana hacimli ve istikrarlı yükselişleriyle göündeme gelen tanınan coin haberin yazımı itibariyle 4,386 dolardan süreç görüyor. SNX’nin 4,769 doları kırıp sırasıyla 5,194 – 5,522 ve 6,010 doları hedeflemesi halinde tekrar bir DeFi çılgınlığı gözlemleyebiliriz.

BTC’nin aşağı istikametli hareketini sürdürmesi, BTC dominasyonunun süratli artışı yahut SNX’in 4,417 doların üzerinde tutunamaması halinde düşüş istikametli fiyatlama kuvvetle olası olacaktır. Bu türlü bir senaryoda birinci olarak 3,943 dolara bir geri çekilme kaydedilebilir. Daha sonrasında ise sırasıyla 3,515 – 2,971 – 2,614 ve 2,20 dolar düzeyleri takviye noktası olarak takip edilebilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu