Kripto Sever

Kripto analisti, SOL’un yine yükselişe geçebileceğini söyledi

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

Kripto para analisti Bluntz, Ethereum rakibi Solana’nın token’ı SOL’un yılbaşından bu yana üç haneli çıkarlar elde etmesine rağmen hala daha fazla yükselebileceğini argüman ediyor.

Bluntz, X üzerinden yaptığı açıklamada SOL’un önümüzdeki günlerde çift haneli yararlar elde edebileceğine dikkat çekti.

Teknik tahlilinde Elliot Wave teorisini temel alan analist, SOL/BTC çiftinin beş alt dalgadan oluşan düşüş eğilimini tamamladığını ve yüzde 41’lik bir yükselişle sonuçlanabilecek bir hareketin eşiğinde olduğunu kaydetti. Bu teoriye nazaran, alt dalgalar piyasadaki potansiyel dönüm noktasını belirlemek için kullanılabilir. Üç dalgalı bir model A, B ve C olarak etiketlenirken beş dalgalı bir model ise 1,2,3,4,5 formunda tabir edilir.

SOL, Ocak 2023’te 9,99 dolardan süreç görürken o günden beri yüzde 536’lık bir artış yaşayarak 63,59 dolara kadar yükseldi.

Bluntz, misal halde Bitcoin’in de beş dalgalı bir modeli tamamlamasının akabinde 90.000 dolara ulaşabileceğini tabir etti.

“Bitcoin şu anda pek güzel bir durumda ve hakikaten parabolik bir seyirde yer alıyor. Devam eden bir üçüncü dalganın tüm özelliklerine sahip.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu