Kripto Sever

Dikkat çeken rapor: BTC’de 50 bin dolar gelebilir, ancak…

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

CryptoQuant’ın yayımladığı yeni rapor, BTC’nin yılın başında 50 bin dolara ulaşabileceğini, lakin öncesinde düzeltme ile karşı karşıya olduğunu belirtti.

Kripto para piyasasının boğa beklentileriyle ilerlediği bugünlerde, önümüzdeki süreçlere dair varsayımlar gelmeye başladı. Bilhassa Bitcoin’in (BTC) sonraki aylarda nasıl bir fiyat yapısı oluşturacağı merak konusu haline geldi. Bitcoin spot ETF beklentisini fırsata çeviren BTC, kısa müddette 44 bin 500 dolara kadar yükseldi. Bu yükselişin akabinde gözler, ilerleyen süreçlerde ortaya çıkacak senaryolara çevrildi.

CryptoQuant, yeni bir rapor yayımladı. Bu raporda, BTC için 2024 yılının başında ulaşılabilecek fiyat düzeyi ve süreçlerden bahsedildi.

CryptoQuant: BTC fiyatı düzeltme yapabilir

CryptoQuant’ın yeni raporu, Bitcoin (BTC) gidişatına yönelik değerli senaryolardan bahsetti. Rapora nazaran, BTC fiyatı 2024 yılının başların da 50 bin dolara ulaşabilir.

Raporda BTC fiyatı için 50 bin doları işaret eden CryptoQuant, muhtemel bir düzeltmenin de gelebileceğine dikkat çekti. Rapora nazaran, BTC deveran arzının yüzde 90’ı karlı durumda. Bu nedenle ilerleyen süreçlerde kar satışları ortaya çıkabilir. Bilhassa Bitcoin spot ETF beklentilerinin yavaş yavaş son düzlüğe girmesi, sonuç etabında satış kısmına dönebilir. Yatırımcılar, ETF’ler ile ilgili kararlar açıklandığında süratli bir satış gerçekleştirebilir.

Tüm bu süreçlere karşın CryptoQuant, BTC’nin boğa koşusunu sürdüreceğini ve 50 bin dolara ulaşacağını söz ediyor. Rapor, bu varsayımı kısa vadede öngörüyor.

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan CryptoQuant analistleri, “Bitcoin, ağ faaliyeti değerleme perspektifine nazaran 50.000 ila 53.000 doları hedefliyor olabilir” dedi.

Son olarak rapor, kripto yatırımcılarına dikkat etmeleri konusunda ikazda bulundu. Raporda, “Dolaşımdaki arzın yüzde 90’ının şu anda kârda olduğu ve fonlama oranlarının besbelli formda yükseldiği göz önüne alındığında, kısa vadeli bir düzeltme mümkünlüğü nedeniyle dikkatli olunması tavsiye ediliyor.” denildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu