Kripto Sever

Kritik bölge: Filecoin (FIL) büyük bir çıkış yapabilir!

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

Popüler kripto para ünitesi Filecoin (FIL), yükseliş potansiyelinde değerli bir direnç noktasıyla karşı karşıya.

Kripto piyasasında uzun müddettir yer alan yatırımcıların yakından tanıdığı Filecoin, uzun müddettir devam eden ayı psikolojisini üzerinden atmaya başladı. Filecoin, bilhassa toplumsal medya platformlarında ağır ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Filecoin’e yönelen ilgi, FIL fiyatını da olumlu ölçüde etkiledi.

FIL, BTC’nin oluşturduğu boğa atmosferinden de faydalanarak taban bölge olan 3,2 doların üzerine çıkmayı başardı. Yeni olarak 5 dolara yakın bölgede süreç gören FIL, yükseliş potansiyeli barındırıyor. Lakin FIL, yükselişinde kıymetli bir direnç noktasıyla karşı karşıya.

Filecoin (FIL) grafik tahlili: Yükseliş gelecek mi?

Birçok aktiflikle toplumsal metriklerde ön plana çıkan Filecoin (FIL), proje geliştirme kapsamında da dikkat çekiyor. Filecoin, bünyesindeki data boyutunu artırmayı başardı. Filecoin takımı, toplumsal medya üzerinden paylaştığı bir gönderide, “Filecoin ekosistemi 1,8 exbibyte’den (EiB) fazla bilgiyi bünyesine kattı! Bu, Kongre Kütüphanesi’nin dijital koleksiyonunu 100’den fazla sefer depolamak üzeredir.” halinde açıklamada bulundu.

Filecoin, ekosistem gelişiminin yanında süreç bakımından da gelişim gösterdi. CoinMarketCap datalarına nazaran, FIL’in son 24 saatlik süreç hacmi yüzde 9’luk artışla 233 milyon dolara ulaştı. FIL, süreç hacmini piyasa kıymetindeki artışla süsledi. FIL’in piyasa kıymeti son 24 saatte yüzde 4’den fazla artış yaşadı ve 2,34 milyar dolara ulaştı. FIL, piyasa bedeli bakımından en yeterli 30’uncu kripto projesi oldu.

FIL grafiğine bakıldığında, fiyatın kıymetli bir direnç noktası olan 4,989 dolar düzeyine yakın olduğu görülüyor. FIL, bu bölgeyi aşması ve kalıcılık sağlaması durumunda 5,650 dolara kadar yükseliş yaşayabilir. Kıymetli bir fiyat yapısı oluşturmaya çok yakın olan FIL, kritik 4,989 dolar direncini aşmak zorunda.

FIL, iki değerli direnç noktası olan 4,989 doları ve 5,650 doları aşması halinde 6,45 doları hedefleyebilir. Bu bölge, FIL için Nisan ayından gelen fiyat doruğu olarak görülüyor. Bu bölge de aşılırsa FIL gözünü 7,5 dolara dikecektir.

Diğer taraftan FIL, BTC’nin sansasyonel yükselişinin yerini kar satışına bırakmasından etkilenebilir ve düşüş yaşayabilir. Mümkün BTC düşüşü, FIL fiyatını da etkileyecektir. Bu noktada FIL, 4,423 dolarda yer alan majör dayanak noktasından güç almak isteyecektir. Bu dayanak noktası, alıcıların ağırlaşacağı ve fiyatı tutmak isteyeceği bölge olarak dikkat çekiyor. Kırılması güç olan 4,423 dolar takviyesinin kaybedilmesi ise FIL fiyatını 4 dolara kadar geri çekebilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu