Kripto Sever

Ethereum Classic’te (ETC) hareketli saatler yaşanıyor!

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

Ethereum (ETH) hardfork’u olan Ethereum Classic (ETC) kritik bir bölgeye temas ederek yatırımcı kitlesini heyecanlandırdı.

Bir periyodu kasıp kavuran hardfork konusu, ETC‘nin yükselişiyle tekrar akıllara geldi. Geçtiğimiz haftalarda sert artışlarıyla Bitcoin SV (BSV) ve Bitcoin Cash (BCH) isminden sık sık kelam ettirmişti. Şimdilerdeyse Ethereum hardfork’u olan ETC ön plana çıkıyor. Kısa müddette yüzde 20 artış gösteren ETC kıymetli bir bölgeden satış baskısı görse de olumlu istikametteki hacmini ve hareketliliğini sürdürüyor.

ETC’deki üst taraflı hareket devam ettiği sürece öbür hardfork’larda hareketlilik görülür mü? ETC için hangi düzeylerin takibi değer taşıyor?

Sıradaki manisi aştığı takdirde yeni bir fuya başlatabilir!

Geçmiş devirlerde kıymetli bir satış bölgesi olarak çalışan 22,23 ve 22,73 dolar aralığı, ETC’ye tekrardan zorluk çıkardı. Kısa bir müddette bu alana artış sergilemeyi başaran ETC satış dalgasıyla karşılaşınca 21,07 dolara kadar gevşedi. Şu an için minör direncin çabucak altında süreç gören ETC kırmızı alanı aştığı vakit inanılmaz bir hacim yakalayabilir. Bu türlü bir senaryoda birinci olarak 23,86 dolara daha sonrasında ise sırasıyla 24,97 ve 26,78 dolara bir atak gelebilir. Bununla birlikte ise hardfork’larda yeni bir devir başlayabilir.

BTC dominasyonundaki artışın devam etmesi, BTC fiyatının aşağı taraflı hareket etmesi yahut hardfork’ların gelişme gösterememesi üzere ögeler paritedeki satış yoğunluğunu artıracaktır. Bu türlü bir senaryoda ise birinci olarak 20,13 dolara bir düşüş beklenebilir. Bu düzeydeki alıcıların kâfi olmaması halinde ise sırasıyla 19,031 – 17,88 ve 17,01 dolara düşüşler kaydedilebilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu