Kripto Sever

Kripto yatırımcısı, altcoin’lerin yükselişi için ocak ayını işaret etti

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

Kripto para yatırımcısı Brian Kelly, Bitcoin’in yaşadığı yükselişin akabinde altcoin’lerin de önümüzdeki ay artmaya başlayabileceğini lisana getirdi.

CNBC’nin Fast Money programında kelam alan dijital varlık şirketi BKCM’in CEO’su, tarihi fiyat modellerine bakıldığında kimi altcoin’lerin ocak ayında toparlanmaya başlaması gerektiğini söyledi.

“Genel olarak boğa piyasalarında şahit olduğumuz şey, Bitcoin’in yükselmesinden yaklaşık bir ay sonra altcoin’lerin yükselmeye başlamasıdır.”

Kelly, kripto para piyasalarının yaklaşık iki yıldır makroekonomik şartlar sebebiyle bir baskıyla karşı karşıya kaldığını lakin durumun bilakis döndüğünü lisana getirdi.

“Bunun makro bir rüzgar olduğunu düşünüyorum. Neredeyse iki yıldır artan oranlar, güçlenen dolar üzere makro rüzgarlar ile çaba ediyoruz.(…) Global likiditeye baktığımda altın ve Bitcoin’in düzgün bir iş çıkaracağını düşünüyorum.”

Yatırımcı son olarak, Nisan 2024’teki BTC yarılanmasının akabinde önder kripto paranın büyük bir yükselişe geçeceğine inandığını vurguladı.

Bitcoin, yazı kaleme alındığı sırada Bitstamp bilgilerine nazaran 43.888 dolar üzerinden süreç görüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu