Kripto Sever

Bitcoin geliştiricisi: BRC20 periyodu sona erecek!

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

Bitcoin Core geliştiricisi Luke Dashjr, v27 güncellemesinden sonra Ordinals ve BRC20 token’larının döneminin sona ereceğini belirtti.

Bitcoin’in (BTC) sansasyonel yükselişi ve boğa çanlarını çalması, yeni trendleri ortaya çıkarttı. Birçok kripto yatırımcısı, furya haline geleceğini düşündüğü için PoW coin’lerine ve BRC20 token’larına yöneldi.

Özellikle BRC20 furyası, ORDI öncülüğünde farklı bir boyuta geldi. ORDI, 1 milyar dolar piyasa kıymetine ulaşarak öteki BRC20 token’larını da peşinde sürükledi. Coinkolik olarak geçtiğimiz gün değindiğimiz BRC20 furyası, yüzde 150’den fazla karları meydana getirdi.

BRC20 furyası sürerken, Bitcoin geliştiricisi Luke Dashjr’dan şaşırtan bir açıklama geldi. Bitcoin geliştiricisi, BRC20 ve Ordinals zamanının sona ereceğini aktardı.

Bitcoin geliştiricisi: Bitcoin için bir açık ve bu açık kapatılacak

BRC20 furyası tam gaz devam ederken, bir Bitcoin geliştiricisinden gelen açıklama gündemde bomba tesiri yarattı. Bitcoin Core gelişticisi Luke Dashjr, Ordinals ve BRC20 token’larının oluşumunu sağlayan Inscriptions’ın (Bitcoin ağında yazıtlar) açık olduğunu belirtti. Dashjr, v27 güncellemesiyle birlikte bu açığın kapatılacağını ve Ordinals ile BRC20 periyodunun sona ereceğini söyledi.

Gün içerisinde açıklama yapan Dashjr, Inscriptions açığını giderecek v27 güncellemesinin gelecek yıl piyasaya sürüleceğini aktardı. Kripto topluluğu, Bitcoin geliştiricilerinin aldığı bu kararı eleştiriyor.

Bitcoin geliştiricisi Dashjr, Bitcoin Core’un 2013’ten beri kullanıcıların “-datacarriersize” ayarı aracılığıyla süreçlerde ekstra data boyutuna hudutlar koymasına müsaade verdiğini açıkladı. Dashjr’a nazaran, Inscriptions datalarını program kodu olarak gizleyerek bu hududu atlamanın bir yolunu buldu. Bu nedenle geliştiriciler Bitcoin trendini bir açık olarak görüyor.

Bitcoin geliştiricilerini eleştiren kripto topluluğu, BRC20’lerin sona ermesi halinde madencilik kaybının yaşanıp yaşanmayacağını sordu. Geliştirici, Bitcoin madencilerinin dürüst çalıştığını ve bu nedenle spam filtreli blokların fiyatının daha yüksek olduğunu söz etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu