Kripto Sever

Yeni trend: ORDI, BRC20 boğasını başlattı!

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

Piyasa pahasına nazaran en büyük BRC20 token’ı olan ORDI, sansasyonel yükselişiyle BRC20 boğasını başlattı.

Bitcoin (BTC), 42 bin dolara yükselerek boğa koşusunu şiddetlendirdi. Boğa piyasasının kripto yatırımcılarında uyandırdığı iştah, farklı trendleri de tanınan hale getirdi. Birçok yatırımcı, yeni trendlerde yer almak için büyük bir uğraş harcıyor.

Yeni trendlerden birisi ise BRC20 token’ları olarak gösterilmeye başlandı. Bilhassa ORDI, 1 Aralık’tan bu yana yüzde 125’lik yükselişe imza attı. Piyasa pahasına nazaran en büyük BRC20 token’ı olan ORDI, gerçekleştirdiği yükseliş ile birlikte yeni bir trendi ortaya çıkarttı. BRC20 token’ları, büyük bir ilgiyi gerisine almış durumda.

ORDI fitili ateşledi: BRC20 token’ları geliyor!

Popüler BRC20 token’ı ORDI, son vakitlerin en çok yükselen kripto para üniteleri ortasında yer alıyor. ORDI, Aralık ayında yüzde 125 büyüme sergiledi. Ayrıyeten ORDI, Kasım ayında da yüzde 322 oranında yükselmişti. Genel manada ORDI, Kasım başından bu yana on katı kıymetlendi. Kasım’da 5 dolar civarında süreç gören ORDI, bugünlerde 50 dolara demir atmış durumda.

ORDI’nin sansasyonel bir halde büyümesi, BRC20 token’larını da hareketlendirdi. Kripto yatırımcılarının yeni ORDI’yi bulma umuduyla yöneldiği alanda, birçok BRC20 token’ı yüzde 300’e yakın yükseliş yaşadı.

CoinMarketCap’in BRC20 token’ları listesine bakıldığında, BRC20 projelerinin bir haftada yüzde 150 yükseldiği görülüyor. BRC20 token’larından NALS, bir haftada yüzde 350 yükseldi. Öteki taraftan BRC20 köprü projesi Multibit (MUBI), bir haftada yüzde 283 yükseldi. Yükselen BRC20 token’ları ortasında BSV, BISO, NOOT, PEPEBRC ve BANK üzere kripto para üniteleri yer alıyor.

Listenin en tanınan kripto para ünitesi ise Multibit oldu. Multibit projesi, BRC20 standardı için bir köprü fonksiyonu görüyor. Böylece farklı standartlardan para akışının BRC20’ye kaymasında kıymetli bir rol üstleniyor. Multibit’in mahallî token’ı MUBI ise çok konuşulan kripto para üniteleri ortasında yer alıyor. Bilhassa Türk yatırımcılar, MUBI’ye ağır ilgi gösteriyor.

BRC20 token’larına ilgi günden güne artıyor. CoinMarketCap datalarına nazaran, BRC20 token’larının genel piyasa pahası yüzde 15 artışla 1 milyar doları aştı. Ayrıyeten BRC20 token’larının son 24 saatteki süreç hacmi yüzde 83’lük artış ile 1,48 milyar dolara ulaştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu