Kripto Sever

Yatırımcılar Luna’dan vazgeçemiyor: Yüzde 70’e yakın artış!

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

Luna ekosisteminin esas coin’lerinden olan Terra Classic (LUNC) ve Terra (LUNA) patlama yaparak inanılmaz bir yükseliş kaydetti.

Bitcoin‘in (BTC) 41.500 doları aşması eşliğinde fitili yakan altcoin’lerden bilhassa de LUNC ve LUNA dikkat çekti. Luna ekosistemi denilince akla gelen birinci coin’lerden LUNC ve LUNA direnç düzeylerini birer birer kırarak üst tırmandı. LUNC son 24 saatte yüzde 70’e yakın, LUNA ise yüzde 40’a yakın artışıyla “En Çok Yükselenler” listesine ismini yazdırdı. Kripto yatırıcımcısının para akıttığı Luna ekosistemi nasıl harekete geçti? Son durum nedir?

Do Kwon’un iadesi fitili yaktı: Durmak bilmeden yükseliyorlar!

Terra’nın kurucusu Do Kwon’un iadesiyle ilgili alınan kararla ışığında Terra Classic (LUNC) sert yükselişinde sürat kesmiyor. Karadağ’ın başşehri Podgorica’daki alınan mahkeme kararına göre Terra’nın kurucusu Do Kwon’un Güney Kore ya da ABD’ye iadesini onaylanmıştı. Bu haberin tesiriyle birlikte harekete geçen Luna ekosistemi piyasayı sömürmeye devam ediyor.

BTC’nin 35.000 – 41.500 dolar aralığında çok net bir performans ortaya koyan LUNA ve LUNC her geçen gün fiyatını üst taşımaya devam ediyor. Kısa vakit dilimlerinde orta düzeltmeler yapsa da üst istikametli trendini muhafazayı başaran LUNA ve LUNC için yatırımcıların alım istikametli süreçlerde istekli olduğu bariz bir biçimde gözlemleniyor. Sadece fiyat değil, hacim ve toplumsal metrikler bakımından da giderek müspete evrilen Luna ekosisteminde ilerleyen günlerde ne olacağı merakla bekleniyor.

LUNA’nın 0,8036 dolardan 1,0981 dolara gelerek yüzde 36,64’lük, LUNC’un ise 0,00014536 dolardan 0,00024331 dolara gelerek toplamda yüzde 67,38’lik artış sergilemesi direkt olarak ekosisteme yaradı. Bilhassa de X’te trend haline gelen Luna sözü, vakit aktıkça daha fazla gönderi alıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu