Kripto Sever

The Graph’te (GRT) harektli saatler: Gözler dayanak bölgesinde!

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

Yapay zeka coin’lerinin önde gelen isimlerinden The Graph (GRT) çok kısa müddette yüzde 15’e yakın kıymet kaybederek tehlike yarattı.

Yapay zeka alanın tanınan coin’leri ortasında yer alan GRT son fiyat hareketiyle yatırımcısında kaygı yarattı. Bilhassa de teknik tahlil bakımından bir müddettir olumlu seyreden GRT, BTC‘nin geri çekilmesiyle birlikte direkt olarak takviye bölgesine geldi. Çok kısa bir müddette yüzde 13,47 düşüş kaydeden yapay zeka coin’i tehlikeleri giderek artırıyor olabilir.

Şu an için kritik bir takviye alanında fiyatlayan GRT üst taraflı reaksiyon alabilecek mi? GRT için hangi fiyat bölgelerinin takibi kıymetli?

Düşüş giderek derinleşebilir!

BTC’nin bir ölçü geri çekilmesine karşılık çok daha büyük oranda düşüş yaşayan GRT şu an için dayanak bölgesinde tutunmaya çalışıyor. 0,1621 dolardan 0,1403 dolara gevşeyen tanınan coin, yeşil alanı koruyamadığı takdirde çok yeni bir satış dalgası görebilir. Bu türlü bir senaroyda sırasıyla 0,1289 – 0,1169 – 0,1080 ve 0,0965 dolara fiyat hareketleri izleyebiliriz.

Yapay zeka furyasının daha çok ilgi görmesi, BTC’nin tekrardan 38.000 doların üzerine atması yahut GRT’nin bulunduğu alandanı koruyabilmesi üzere durumlar pariteye olan inancı artıracaktır. Bu türlü bir durumda ise birinci olarak 0,1527 dolar düzeyi hedeflenebilir. Daha sonrasında ise sırasıyla 0,1751 – 0,1864 ve 0,2077 dolara kadar bir yükseliş gözlemleyebiliriz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu