Kripto Sever

Günün en çok kıymet kaybedeni: Memecoin (MEME) furyası bitti mi?

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

Binance’te listelendikten sonra büyük bir beklenti yaratan Memecoin (MEME) son 24 saatte yüzde 10’dan fazla düşüş yaşadı.

Kripto piyasası haftaya Bitcoin’in (BTC) sallantılı fiyat yapısıyla riskli bölgede başladı. Geçtiğimiz hafta BTC tekraren defa denediği 38 bin dolar direncini bir türlü kıramadı. Direncin aşılamamasıyla birlikte zayıflayan Bitcoin keskin düşüş yaşayarak 37 bin dolara kadar geriledi.

BTC düşüşü altcoin’lerde panik satışına yol açtı. Altcoin’ler para çıkışlarının ağır olması ve piyasa şartlarının negatife dönmesiyle keskin düşüş yaşadı.

Memecoin (MEME) keskin bir biçimde düşüyor

Büyük beklentiler yaratan Memecoin (MEME) son vakitlerde düşüş taraflı bir fiyat grafiği izliyor. GÖĞÜS son 24 saatte 0,030 dolar bandından 0,027 dolara geriledi. GÖĞÜS düşüşü yüzde 10 düzeylerine yaklaştı.

Popüler kripto para ünitesi, airdrop gerçekleştireceği tarafındaki beklentiler ve Binance listelemesiyle kısa müddette tanınan olmuştu. Bilhassa memecoin kategorisinde yer alması ve isminin da Memecoin olması yeni bir ‘Dogecoin’ ortaya çıkarma ihtimalini doğurmuştu.

Memecoin kısa müddette 350 milyon dolar piyasa pahasına ulaştı. Son düşüş ile birlikte Memecoin’in piyasa bedeli 238 milyon dolara geriledi. CoinMarketCap bilgilerine nazaran Memecoin piyasa bedeli bakımından en yeterli 152’inci kripto para.

MEME grafiğine bakıldığında fiyatın kıymetli bir takviye noktasına tutunmaya çalıştığı görülüyor. 0,027 dolar takviyesinden güç almaya çalışan GÖĞÜS dayanak bölgesini kaybetmesi halinde düşüşünü sürdürebilir. Bu senaryoda, GÖĞÜS fiyatı 0,023614 dolarda yer alan majör takviye noktasına kadar geri çekilebilir. MEME’nin orta dayanak noktası ise 0,25 dolar olacaktır. 0,25 reaksiyon yükselişinin gelebileceği bölge olarak gösterilse de piyasa şartları nedeniyle zayıflayabilir.

Diğer taraftan GÖĞÜS, BTC’nin tekrar itimat vermesiyle takviye noktasından güç bulabilir. 0,027 dolar takviyesinden güç kazanırsa fiyat kısa müddette 0,0285 dolar direncine yaklaşabilir. Bu direnç noktası, orta direnç olması nedeniyle satış baskısını ortaya çıkarabilir. GÖĞÜS, 0,0285 doları aşarsa sonraki direnç noktası 0,0304 dolar olacaktır. MEME’nin kesin direnç bölgesi ise 0,032955 dolar olabilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu