Kripto Sever

Günün öne çıkan kripto paraları hangileri oldu? 23 Kasım 2023

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

Birkaç gündür inanılmaz bir hareketlilik yaşayan kripto para piyasasında bugünün öne çıkan projeleri hangileri oldu?

Binance‘in eski CEO’su CZ’nin istifasıyla bir arada çok büyük bir volatilite kaydedilen kripto para piyasasında BTC‘nin hareketleri dikkat çekmeye devam ediyor. Kaos ortamına karşın bir biçimde üst atmayı başaran kripto paraların önderi, 37.000 doların üzerine yerleşerek hangi altcoin’lerde hareketlilik yarattı?

Kazananlar Listesi

En çok yükselen coin’ler listesinde son 24 saatte yüzde 21,19 artış gösteren Blur (BLUR) doruğa oturdu. Yüzde 20,87’lik artışlaFTX Token (FTT) ikinci sırada, yüzde 16,72’lik artışla Uniswap (UNI) üçüncü sırada, yüzde 13,96’lık artışla Klaytn (KLAY) dördüncü sırada ve son olarak beşinci sırada yüzde 12,47’lik artışla Immutable (IMX) yer aldı.

Kaybedenler Listesi

En çok düşen coin’ler listesinin birinci sırasındaSynthetix (SNX) yer aldı. SNX, son 24 saatte yüzde 8,06 düşerek tepeye yerleşti. Ardından Huobi Token (HT) geldi. HT son 24 saatte yüzde 2,34 kıymet kaybetti. Üçüncü sırada yüzde 8,98’lik düşüşle NEAR Protocol (NEAR) dördüncü sırada yüzde 1,88’lik düşüşle Kaspa (KAS) yer aldı. Son sıraya ise yüzde 1,82’lik paha kaybıyla Mantle (GALA) oturdu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu