Kripto Sever

PancakeSwap’te satışlar artıyor: Yüzde 20’den fazla düşüş!

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

Sektördeki kaos ortamından ötürü düşüşe geçen Bitcoin (BTC) bilhassa de PancakeSwap‘te (CAKE) büyük bir düşüşe yol açtı.

DeFi platformlarının tanınan isimlerinden olan PancakeSwap, son iki gündeki düşüşüyle kullanıcılarını ve yatırımcılarını endişelendirdi. 20 Kasım’a kadar tesirli bir yükseliş ortaya koyarak 2,815 dolara ulaşmayı başaran platforum lokal token’ı CAKE, düşüşe geçerek 2,22 dolara iğne attı. Ayrıyeten son 24 saatte yüzde 9,62 düşen CAKE, “En Çok Kaybedenler” listesinin başında yer aldı.

Kritik direnç testinden sonra sert satış geldi!

BTC’nin 38.000 dolara yürümesi eşliğinde 2,815 dolara fitil atan CAKE, bu direnci evreden direkt olarak geri çekildi. Hacimli bir biçimde satış baskısı gören tanınan coin, soluğu 2,23 dolarda aldı. Takviye düzeyinin çabucak altı olan bu paha, rotayı üst çevirdi. Bununla bir arada 2,391 dolara gelen CAKE, taraf arayışını sürdürüyor.

Güncel olarak 2,391 dolardan alıcı bulan CAKE, DeFi’lerin parlamasıyla yahut BTC’nin yükselişiyle bir arada sırasıyla 2,455 – 2,646 – 2,82 ve 3 dolara hakikat bir atılım yapabilir. DeFi’lerin sessizliğe boğulması yada BTC’nin düşüş istikametli hareketi, doğal olarak pariteyi sarsacaktır. Bu türlü bir senaryoda ise sırasıyla 2,072 – 1,912 ve 1,698 dolara kadar geri çekilme takip edilebilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu