Kripto Sever

Aptos (APT) ikilemde kaldı: Grafikte son durum ne?

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

Geçtiğimiz günlerde patlama yaparak 8 doları aşmayı başaran Aptos (APT) karar sürecine girmiş durumda.

2023’ün birinci çeyreğinde bomba üzere bir performans gösteren APT, şimdilerdeyse kararsızlığı ile gündemde. BTC‘nin yükseliş sürecine tam olarak adapte olamayan tanınan coin son fiyat atılımından sonra büyük bir ölçüde geri çekildi. 8,47 dolardan bu yana düşüş kaydeden APT, 7,30 dolara gelerek değerli bir düzeyde beklemeye geçti.

Haftalık ve aylık açılış fiyatının değeri artıyor!

Haberin yazımı itibariyle 7,30 dolardan süreç gören APT haftalık ve aylık açılış fiyatının çabucak üzerinde seyrediyor. Bu düzeylerin takviye olarak çalışmaması yahut BTC’nin geri çekilmesi üzere durumlarda parite büyük ölçüde ziyan görecektir. Bu türlü bir senaryoda birinci olarak 6,825 dolara daha sonrasında ise 6,6672 ve 6,4457 dolara hakikat bir düşüş gözlemlenebilir.

Aptos ekosisteminden gelebilecek olumlu haberler yahut BTC’nin 38.000 doların üzerine yerleşmesi, alıcıları harekete geçirecektir. Bu türlü bir durumda ise birinci olarak 7,8114 dolara bir hareket daha sonrasında ise sırasıyla 8,3351 – 8,8381 ve 9,4184 dolara gerçek bir atılım gelebilir. 9,4184 doların üzerindeki kalıcılık ise, APT’yi 10 dolara taşıyan itici güç olacaktır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu