Kripto Sever

Tepenin sahibi DeFi oldu: Yeni bir akım başlayabilir mi?

BU HABERDEN TOKEN KAZANABİLİRSİNİZ!
KAZANMANIZA
Kalan süre:

KSVR TOKEN

Bitcoin‘in (BTC) 37.000 doların üstüne atmasıyla birlikte fitili yakan Synthetix (SNX) kısa müddette yüzde 20’den fazla arttı.

Bir devrin efsane trendi DeFi, SNX’in son yükselişiyle bir arada yine akıllara geldi. DeFi alanının tazeliğini koruyan projelerinden olan SNX, BTC‘nin 37.000 doları hedeflemesiyle birlikte düzgünce ivmelendi. Sadece 24 saatte yüzde 20,27 oranında artış kaydeden tanınan coin, “En Çok Yükselenler” listesine taht kurdu.

SNX‘in başka altcoin’leri büsbütün sollayıp, uzunluk göstermesiyle bir arada yeni bir DeFi çılgınlığı başlayabilir mi?

Beş dolara hakikat bir hareket, DeFi’leri ateşleyebilir!

Altı haftadır üst taraflı hareketine devam eden SNX, DeFi projelerinin en çok öne çıkan isimlerinden birisi oldu. Başka projelere oranla daha yeni bir isim olan SNX, haberin yazımı itibariyle 3,564 dolardan süreç görüyor. DeFi’lere olan ilginin artması ve BTC’nin olumlu seyri, alıcıların elini güçlendirecektir.

Böyle bir senaryoda sırasıyla 3,943 – 4,417 – 4,769 – 5,194 ve 5,522 dolar düzeyleri hedeflenebilir. Beş dolara yaklaşıldıkça ise öteki DeFi projelerinin harekete geçip, düzgün bir performans sergilemesi kuvvetle beklenen.

BTC’nin 35.000 dolara sarkması yahut SNX’in haftalık vakit diliminde 3,515 doların altında kalması üzere durumlar paritenin ivmesini bozacaktır. Bu türlü bir durumda ise geri çekilme beklenebilecek düzeyler sırasıyla 2,971 – 2,614 – 2,20 ve 1,447 dolar olacaktır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu